Going out

Νέο μενού στο GURU caφe lounge!

Το GURU caφe lounge που λειτούργησε στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα πριν μερικούς μήνες υποδέχτηκε το χειμώνα με νέο μενού. Παράλληλα με τα γνωστά κι αγαπημένα μας πια cocktail, τα ξεχωριστά χαρμάνια και τη μοναδική ατμόσφαιρα, οι νέες δημιουργίες του Πάρη Χριστοφίδη μας ταξιδεύουν, με βότανα και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο.

Με γευστικές αναφορές στη Μεσόγειο, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Νότιο Αμερική, το GURU caφe lounge συνεχίζει να μας εμπνέει, στέλνοντας ένα «μήνυμα παγκόσμιας συμβίωσης».

Από τις ραβιόλες με μελάνι σουπιάς, γεμιστές με καπνιστό σολομό σε σάλτσα άνηθου, στο curry μπανάνας και ινδοκάρυδου με γαρίδες, αλλά και στα springrolls με φέτα και σπανάκι αρωματισμένα με κύμινο, οι γευστικοί προορισμοί που συναντά κανείς στο μενού, είναι απεριόριστοι και δελεαστικοί.

Δένοντας το ιαπωνικό teriyaki με το κινεζικό black bean sauce και το ινδικό ρύζι basmati, οι chefs του GURU μας παρουσιάζουν με μαεστρία μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες, ικανό να καθοδηγήσει τους θαμώνες με χαμόγελο, δημιουργώντας μια οικεία αίσθηση, την ίδια στιγμή που οι κοσμοπολίτικες εικόνες και γεύσεις, καθώς και οι ήχοι της παγκόσμιας μουσικής, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε κάθε γωνιά της γης.

Info:

GURUcaφelounge,

Λεωφόρος Αθηνών 37, Λάρνακα

Τηλ.: 24 664 690, http://www.gurubar.com/

Facebook: Guru caφé lounge Larnaca

7N4B4152l (Small)

7N4B4163o (Small)

7N4B4256bu (Small)

7N4B4271bz (Small)

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »