Δελτία Τύπου

Με τη σφραγίδα του ομίλου Πανίκκου Λειβαδιώτη παραδόθηκε το έργο RIA COURT 66

Με την σφραγίδα του ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ παραδόθηκε το πολυτελές οικιστικό έργο RIA COURT 66”(οδό Μετσόβου 7) το οποίο κοσμεί την περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή στην Λάρνακα.

Το έργο αποτελείται από δέκα ευρύχωρα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων με άνετους χώρους στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους.

Όπως και τα άλλα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου έτσι και το RIA COURT 66” τo χαρακτηρίζει η αρτιότητα του σχεδιασμού, η πολυτέλεια και η ποιότητα στις κατασκευαστικές προδιαγραφές  επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική φήμη και τον επαγγελματισμό του Ομίλου στον τομέα του.

Ο Όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει  τους εκλεκτικούς αγοραστές του για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία τους.

Εν κατακλείδι ο Όμιλος ανακοινώνει ότι οι ξεχωριστοί τίτλοι ιδιοκτησίας των έργων  RIA COURT 50” περιοχή Φανερωμένης και RIA COURT 70” περιοχή Νέου Νοσοκομείου έχουν εκδοθεί και παρακαλεί τους αγοραστές τους να επικοινωνήσουν με τα γραφεία για την επ’ ονόματι τους μεταβίβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα του Ομίλου, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:30 -17:30 για κατ’ ιδίαν συναντήσεις ή τηλεφωνικώς στο +357 24-828000 ή στέλνοντας email στο info@livadiotis.com

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »