Breaking News

Αθλητικά Νέα

Εθνικός – Νέα Σαλαμίνα 2-3: Ανατροπή στην ανατροπή και σπουδαίο ερυθρόλευκο τρίποντο!

Πηγή: www.goal.com.cy

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 και ανατροπή στην ανατροπή επί του Εθνικού πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα χορταστικό ματς, με μπόλικες φάσεις, δυνατές μονομαχίες και συγκινήσεις, η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία, φτάνοντας στην πρώτη φετινή νίκη της.

Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Παπαγεωργίου (44’), Βέλλιος (90’+5, πεν.) και Ντουρμισάι (90’+17), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αντερέγκεν (47’) και Οφόρι (76’). Ο Εθνικός ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Παναγιώτου στο 90’+27 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι δύο ομάδες, πλέον, ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς, με τους ερυθρόλευκους να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Να σημειώσουμε πως υπήρξε εικοσάλεπτη διακοπή αμέσως μετά το πρώτο γκολ του Εθνικού, λόγω προβλήματος των προβολέων που βύθισε στο σκοτάδι το γήπεδο. Ο φωτισμός επανήλθε και έτσι η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Για την 4η αγωνιστική, ο Εθνικός φιλοξενείται από την ΑΕΚ και η Νέα Σαλαμίνα από τον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Χριστοδούλου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά τη μεγάλη αντροπή και το πρώτο τρίποντο της ομάδας του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που προερχόταν από μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά καλοί στο Α’ ημίχρονο, προηγηθήκαμε και από το πουθενά κάποια ατομικά λάθη μας στοίχισαν να προηγηθεί ο αντίπαλος. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίχτες μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση, ήταν πρώτη μας νίκη. Θα τη χαρούμε σήμερα και από αύριο συνεχίζουμε γιατί έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας. Θα ετοιμάζουμε την ομάδα για να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους’»

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός (Νταβίδ Μπαντία): Φλόρες, Στυλιανού (90’+20 Γκονζάλες), Ιωάννου, Παναγιώτου, Οφόρι, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Μπονέτο, Μπαχανάκ, Μπρένο (88′ Πεχλιβάνης), Aντερέγκεν (90’+11 Σόμπιεχ).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Άντος, Λέουκο, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέτσγιακς, Μπεχαράνο (90’+1 Γκπελέ), Καρλίτος (82′ Φράγκος), Μιγκελίτο (82′ Ντουρμισάι), Παπαγεωργίου, Νάρσινγκ (90’+6 Μπαχασά), Βέλλιος.

Σκόρερ: Αντερέγκεν 47′, Οφόρι 76′ / Παπαγεωργίου 44′, Βέλλιος 90’+7 (πεν.), Ντουρμισάι 90’+17

Κίτρινες: – / Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι

Αποβολές: 90’+27 Παναγιώτου (2η κίτρινη) / –

Στάδιο: Εθνικού Άχνας

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Σχετικά νέα

X
Translate »