Breaking News

Aστυνομικά νέα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγέλει δημόσια επίθεση από μετανάστες σε χώρο στάθμευσης

Σε δημόσια καταγγελία στην ομάδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ προχώρησε νεαρή κοπέλα η οποία με βάσει τον ισχυρισμό της, δέχθηκε επίθεση από μετανάστες στο χωματένιο πάρκινγκ δίπλα στη στάση των λεωφορείων.

 

Αυτούσια η ανάρτηση
Που πηγα και δεν μου άρεσε; ΛΑΡΝΑΚΑ! Στην πόλη μου. Απόψε επαρκαρα στο χωματένιο πάρκινγκ διπλα από τα λεωφορεία και επεριμενα την φίλη μου να έρθει (μέσα στο αυτοκινητο). Είδα 5 λαθρομετανάστες να προσπαθούν να ανοίξουν το διπλα αυτοκινητο και εσκεφτηκα ότι εν δικό τους αν και ο ενας εκρατουσε «τσίλιες». Μετά επροσπαθησαν να ανοίξουν το δικό μου και έκαναν ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια όταν με είδαν μόνη μου μέσα.
Ευτυχώς είχα κλειδωμένο το αυτοκινητο μου, αν δεν το είχα; Εξεκινησα τρομοκρατημένη το αυτοκινητο έτρεμα ολόκληρη και έφυγα. Ειδοποίησα την φίλη μου να μην πάει για κανένα λόγο εκεί. Η αστυνομια ποτέ δεν απάντησε το τηλέφωνο. Λυπάμαι ειλικρινα επειδή σκέφτομαι ότι αν άνοιγαν την πόρτα του αυτοκινήτου μου μάλλον δεν θα ήμουν σε θέση τώρα να ειδοποιήσω και άλλους συμπολίτες μου μέσω αυτής της δημοσίευσης να προσέχουν.
Εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω εκεί.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »