ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έναρξη εργασιών Συντήρησης Ασφαλτικού Σκυροδέματος σε δρόμους της Λάρνακας όπου έχουν εκτελεστεί κατασκευαστικά έργα λυμάτων και ομβρίων

Ο Πρόεδρος ΕΟΑ Λάρνακας με το Δήμαρχο Λάρνακας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί επίσκεψη σε περιοχές όπου εκτελούνται εργασίες ολικής ασφαλτόστρωσης σε οδούς όπου είχαν εκτελεστεί έργα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ). Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες από την οδό Χαμίτ Μπεη και συνεχίζονται σήμερα στην περιοχή Αγίου Λαζάρου.
Συγκεκριμένα θα καλύψουν τις οδούς ‘Σόλων, Αμαθούντος, Παλαιπάφου, Κατώλη και Γεωργίου, Απολλωνίου Κιτιέως, Ρίμινι, Στάλινγκράντ, Σπάρτης, Διογένους, 28ης Οκτωβρίου, Ελ Αλαμειν, Φλέμιγκ, Παστερ, Ιπποκράτους, Ονήσιλου και Οκκουλάρ’.
Συγκεκριμένα, για τη εκτέλεση των εργασιών ασφαλτοστρώσεων, το συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας (ΣΑΛ), υπέγραψε στις 24/05/2024 συμβόλαιο συνεργασίας με την εργοληπτική εταιρεία CYFIELD Asphalt Co. Ltd ύψους € 1,605,000 πλέον ΦΠΑ. Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.
Ενδεικτικά, οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι τη επόμενη εβδομάδα και θα καλύψουν δρόμους στην περιοχή πλατεία Μητροπόλεως- Σωτήρος ( περιλαμβανομένων των οδών Νικοδήμου Μυλωνά, Βασίλη Μιχαηλίδη, Κίμωνος και ένα κομμάτι της Χριστάκη Πτωχοπούλου) και δυτικά της Λεωφόρου Αγίων Αναργύρων και στη περιοχή της Λεωφ. Αλεξ. Παναγούλη.
Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες Λάρνακας ότι μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης της πρώτης φάσης του ΣΒΑΚ που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2025, 13 κύριοι οδοί της Λάρνακας, μεταξύ άλλων βελτιώσεων, θα γίνει και πλήρης απόξεση και ανακατασκευή της επιφανειακής στρώσης του οδοστρώματος.
Κύριες Λεωφόροι:
Ελευθερίας
Γρίβα Διγενή
Γιάννου Κρανιδιώτη
Νίκο και Δέσποινας Παττίχη
Βάσου Λυσσαρίδη (Λεμεσού)
Φανερωμένης
Αρτέμιδος
Μακαρίου ΙΙΙ
Τοπικές Οδοί:
Ολύμπου
Chamit Bei
Κίμωνος
Einar Giestard
Δήμητρας
Τέλος, ο Δήμος Λάρνακας ετοιμάζει κατάλογο με δρόμους για πλήρη ασφαλτόστρωση συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την υλοποίηση να ολοκληρώνεται εντός του 2025.
May be an image of 1 person

Σχετικά νέα

X
Translate »