Εκπαίδευση

3η θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει διοργανώσει για το 2024 τον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης με τίτλο «Με ηλικία 150 ετών, η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση έχει εξυπηρετήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για περισσότερες από οκτώ γενιές. Ο κόσμος έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε. ″Γράψε ένα γράμμα στις μελλοντικές γενιές για τον κόσμο που ελπίζεις να κληρονομήσουν″».

Το Γυμνάσιο Αραδίππου συμμετείχε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, εξασφαλίζοντας την 1η θέση Παγκύπρια με την έκθεση ιδεών της μαθήτριάς μας Βαλέριας Σκαρτσέλλα του Β7 και υπεύθυνο μέντορα εκπαιδευτικό τον Φιλόλογο Σάββα Βορκά. Στη συνέχεια, η έκθεση αυτή εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας την 3η Θέση Παγκόσμια, γεγονός που τιμά και προβάλλει την πατρίδα μας διεθνώς και, παράλληλα, τον εκπαιδευτικό και μαθητικό μας  κόσμο. Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στη Βέρνη της Ελβετίας στις 09 Οκτωβρίου του 2024, Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων, όπου και θα παρευρεθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την όλη πρωτοβουλία, αφού έδωσε το έναυσμα στους μαθητές να ξεδιπλώσουν όλα όσα οραματίζονται για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τη δική τους δημιουργία. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που εργάστηκαν με ζέση, αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό, που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!

Διεύθυνση Γυμνασίου Αραδίππου

Σχετικά νέα

X
Translate »