Δελτία Τύπου

F.C.G First Choice Group: Mε οδηγό τη διεθνή της αναγνώριση προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Κύπρο

Η First Choice Records and Data Management, ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στη Λάρνακα, Κύπρο.

 

Έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην ασφαλή καταστροφή, ψηφιοποίηση, διαχείριση δεδομένων και αποθήκευση εγγράφων. Από την είσοδό μας στη βιομηχανία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Η εμπειρία μας καλύπτει πολλούς τομείς, όπως τα χρηματοοικονομικά, την υγεία, τη βιομηχανία, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τον δημόσιο τομέα.

 

Διαχειριζόμαστε αρχεία ενεργών και ανενεργών εταιρειών με απόλυτη φροντίδα και ασφάλεια. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πάνω από 20 οργανισμούς σε όλη την Κύπρο, καθώς και αρκετές διεθνείς εταιρείες, αποδεικνύοντας την ικανότητά μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Στην First Choice, υπερηφανευόμαστε για τη δέσμευσή μας στην αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις πιστοποιήσεις ISO που έχουμε λάβει: ISO 9001:2015 για Διαχείριση Ποιότητας, ISO 14001:2015 για Περιβαλλοντική Διαχείριση, OHSAS 18001:2007 για Υγεία & Ασφάλεια, ISO 22301:2012 για Επιχειρησιακή Συνέχεια και ISO 27001 για Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών.

 

Αυτές οι πιστοποιήσεις υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, βιωσιμότητας και ασφάλειας. Είτε χρειάζεστε ασφαλή καταστροφή ευαίσθητων εγγράφων, αποδοτικές υπηρεσίες ψηφιοποίησης, αξιόπιστη διαχείριση δεδομένων ή ασφαλή αποθήκευση εγγράφων, η First Choice είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

 

Κατανοούμε τις πολυπλοκότητες της διαχείρισης αρχείων και δεσμευόμαστε να παρέχουμε λύσεις που ενισχύουν την επιχειρησιακή σας αποδοτικότητα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της βιομηχανίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσιες μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας firstchoiceds.com και στο τηλέφωνο 24 433 001

Σχετικά νέα

X
Translate »