Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Οδός Αχιλλέως στην Αραδίππου : Το πάρτι της γειτονιάς μας!!!

Πηγή: www.e-aradippou.cy

 

Γράφει η Μαρία Πάτσαλου

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7.30 μμ. τα τραπέζια βγήκαν έξω στην οδό Αχιλλέως στην Αραδίππου. Είναι το πάρτι της γειτονιάς τους. Είναι η νύχτα που όλοι μαζί οι γείτονες, νεότεροι και παλαιότεροι ενώνουν το κέφι και την καλή τους διάθεση και γίνονται ένα, γίνονται οικογένεια.

Ιθύνων νους και πρωτεργάτης ο Ανδρέας Θεοδώρου ένας νέος άνθρωπος, ο λεγόμενος «κοινοτάρχης» της οδού Αχιλλέως ο οποίος είχε την αρχική ιδέα και ευθύνη της οργάνωσης.

«Θέλαμε να οργανώσουμε κάτι όλοι οι γείτονες μαζί. Κάποιοι να γνωριστούμε και κάποιοι να ξαναγνωριστούμε. Μετά την πανδημία νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι που γινόταν και στα παλαιότερα χρόνια. Να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε παρέα. Όλοι εδώ οι γείτονες δέχτηκαν με ενθουσιασμό την ιδέα την οποία και απόψε υλοποιούμε» μας είπε ο Ανδρέας.

Παρών στην πρωτότυπη και γεμάτη από εικόνες μιας άλλης εποχής και ο δήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτος ο οποίος είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για ένα δήμαρχο να βλέπει παλιές καλές συνήθειες να αναβιώνουν. Κάθε τέτοια δράση μας χαροποιεί και μας συγκινεί και εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε κάθε τέτοια οικογενειακή γιορτή».

Μια αγκαλιά γεμάτη ανθρώπους κάθε ηλικίας γιόρτασε την αγάπη και την αλληλεγγύη που μοιράζονται στην ίδια γειτονιά. Είναι ο κ. Νίκος με τις ωραίες ιστορίες του από το χθες, η Παναγιώτα, η Χαρίκλεια, ο Γιώργος, η Τερέζα, η Φλώρα, ο Άγγελος, ο Χάρης, ο Χρίστος, η Έλενα, η Αγγέλα, ο Λευτέρης, ο συνάδελφος Τάσος Θεοδώρου, ο Μηνάς με τη γυναίκα του Θεανώ που μοσχομύρισε τον τόπο με λουλούδια και τόσοι άλλοι.

Είναι κάτοικοι της οδού Αχιλλέως. Είναι το πάρτι της γειτονιάς τους και μείς ήμασταν εκεί για να γιορτάσουμε μαζί τους!!!

Σχετικά νέα

X
Translate »