Breaking News

Αθλητικά Νέα

Συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας με τον αθλητή Ιάκωβο Χριστοφίδη για την οικονομική στήριξή του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Ττταουξιή και Γιώργο Ανδρέου, καθώς και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας, Λούη Χριστοδουλίδη, συναντήθηκαν με τον ταλαντούχο αθλητή από τη Λάρνακα, Ιάκωβο Χριστοφίδη.

Ο Ιάκωβος, μόλις 19 ετών, αποτελεί μια από τις πιο υποσχόμενες μορφές του αθλητισμού στην Κύπρο, με εξαιρετικές επιδόσεις στο Windsurfing και στο IQ Foil, και έχει στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην αναζήτηση τρόπων για την οικονομική στήριξη του Ιάκωβου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του για προπόνηση, εξοπλισμό και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες. Παρά τις διακρίσεις του σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ο Ιάκωβος βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών για να υποστηρίξει την έντονη προετοιμασία του, η οποία απαιτεί σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο Δήμος Λάρνακας, με πλήρη αναγνώριση της προσπάθειας και των επιτευγμάτων του Ιάκωβου, καλεί την επιχειρηματική κοινότητα να προσφέρει την υποστήριξή της σε αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Ιάκωβος, οι οποίοι φέρνουν τη Λάρνακα και την Κύπρο στο προσκήνιο του διεθνούς αθλητισμού. Η στήριξη αυτών των νέων αθλητών εντάσσεται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, η οποία προάγει την αθλητοπρέπεια και την αξία του αθλητισμού.

Ο Ιάκωβος Χριστοφίδης, ως αθλητής που προέρχεται από τη Λάρνακα, αποτελεί ένα παράδειγμα για τη νέα γενιά της πόλης και της χώρας. Με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει πετύχει σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως η δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Techno το 2022, η τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Techno το 2022 και η δέκατη θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2022, ο Ιάκωβος δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία.

Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει να αναγνωρίζει τη σημασία του αθλητισμού και να ενισχύει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάπτυξη και πρόοδο των νέων αθλητών. Στηρίζοντας αθλητές όπως ο Ιάκωβος, ενισχύουμε τις αξίες του αθλητισμού και προάγουμε τη Λάρνακα και την Κύπρο στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »