Εvents

Η Επιτροπή Ευημερίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αραδίππου, διοργανώνει την ημερίδα «ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ»

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μια ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Διακεκριμένοι ομιλητές, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Στέλλα Κυριακίδου, η Παθολόγος Ογκολόγος του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Γιόλα Μάρκου και ο Κλινικός Διευθυντής, Γενικός Χειρουργός στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Αρεταίειο, Δρ. Εύρος Κιτηρής.

Η Επίτροπος θα τοποθετηθεί σχετικά με το σχέδιο καταπολέμησης του καρκίνου στην Ευρώπη, ενώ η Δρ. Γιόλα Μάρκου και ο Δρ. Εύρος Κιτηρής, θα παρουσιάσουν την κυπριακή πραγματικότητα για τον καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση καθώς και τις σύγχρονες θεραπείες και εξελίξεις στην χειρουργική αντιμετώπισή του.

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αραδίππου, κ. Ευανθία Σάββα, θα μοιραστεί την προσωπική της ιστορία, την εμπειρία που είχε η ίδια με τον καρκίνο του μαστού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Λαογραφικό Αρχείο του Δήμου Αραδίππου (Πρώην ΘΟΙ) την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 24524601.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »