Δελτία Τύπου

Ampeleon Venue ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων στην περιοχή Αραδίππου

Το Ampeleon Venue γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος εκδηλώσεων που  βρίσκεται δίπλα στο αρχαίο εξωκκλήσι της Παναγίας των Αμπελιών. Η ιδέα συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, προσφέροντας έναν μοναδικό προορισμό για γάμους, βαπτίσεις και άλλες κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η τοποθεσία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα τέλεσης μυστηρίων στο γραφικό εκκλησάκι και ταυτόχρονα τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε έναν φυσικό, αυθεντικό χώρο, συνδεδεμένο με τη γη, τη φιλοξενία και την παράδοση.Το Ampeleon Venue  παρέχει έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο για διάφορες εκδηλώσεις, όπως επαγγελματικές συναντήσεις, γάμους, βαφτίσεις, πάρτυ γενεθλίων, συνέδρια και παρουσιάσεις προϊόντων. Διαθέτει προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, προσαρμοσμένες λύσεις φωτισμού και διακόσμησης, καθώς και τη δυνατότητα παροχής catering. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών για να διασφαλίσει την άψογη οργάνωση κάθε εκδήλωσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.Με χωρητικότητα έως και 650 καλεσμένους, το Ampeleon Venue είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, προσφέροντας ευελιξία και άνεση για κάθε είδους εκδήλωση.

May be an image of 4 people

Η τοποθεσία του βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, την οποία μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέσω του συνδέσμου: Τοποθεσία Ampeleon Venue.

Ο στόχος και το όραμα του Ampeleon Venue είναι να προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Η φυσική ομορφιά του χώρου, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας φιλοξενία, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εκδηλώσεις που αντανακλούν την προσωπικότητα και τις επιθυμίες των ζευγαριών. Η ομάδα του Ampeleon στοχεύει να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για εκλεπτυσμένες και αξέχαστες γιορτές μέσα στη φύση.

Η ονομασία “Ampeleon” (amp-eleon) προέρχεται από τις λέξεις “αμπέλι” και “ελαιών”. Το “αμπέλι” συνδέεται με το μικρό παρεκκλήσι της Παναγίας των Αμπελιών, ενώ το “ελαιών” αναφέρεται στις πολλές ελιές που κοσμούν τον κήπο του χώρου, προσδίδοντας μια αίσθηση γαλήνης και παράδοσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το χώρο μπορούν να δουν φωτογραφίες και πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα του Ampeleon (Facebook, Instagram, website, Google Maps). Για επιτόπια ξενάγηση και περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 97 846284.

May be an image of 2 people and wedding cake

No photo description available.

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »