Βουλευτόμετρο

Σωτήρης Ιωάννου: Η κατάσταση στη Λάρνακα με τους ασυνόδευτους μετανάστες “ανήλικους” έχει φτάσει στο απροχώρητο

Η κατάσταση στη Λάρνακα με τους ασυνόδευτους μετανάστες “ανήλικους” έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ως ΕΛΑΜ, και εγώ προσωπικά ως Βουλευτής Λάρνακας, έχουμε κρούσει πολλές φορές το καμπανάκι του κινδύνου για εγκληματικότητα και ανασφάλεια σε κεντρικές οδούς της πόλης και σε διάφορες γειτονιές.

Τα προχθεσινά επεισόδια δεν είναι ούτε τα πρώτα και αν συνεχίσουμε με αυτή τη λογική δεν θα είναι τα τελευταία. Έχουν αποδειχθεί επικίνδυνοι για την Κύπρο και η Πολιτεία οφείλει να βρει τρόπο να τους οδηγήσει σε κλειστές δομές και να τους απελάσει.

Σήμερα το πρωί έχω αποστείλει επιστολή προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ζητώντας τη σύσταση μόνιμης αντιοχλαγωγικής ομάδας που θα βρίσκεται στις Φοινικούδες για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την πρόληψη και καταστολή εγκλημάτων.

Τις επόμενες ημέρες έχουμε διευθετήσει συναντήσεις και προτάσεις προς όλους τους αρμόδιους για να επιλυθεί οριστικά αυτή η μάστιγα που ταλαιπωρεί την πόλη της Λάρνακας.

Θέλουμε να υπερασπιστούμε την ασφάλεια των Κύπριων πολιτών. Αυτή είναι η έννοια μας. Η Λάρνακα και όλη η Κύπρος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και οι αρμόδιοι οφείλουν να ασχοληθούν επιτέλους με το πρόβλημα και να το επιλύσουν ριζικά.

 

Σωτήρης Ιωάννου
Βουλευτής Λάρνακας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Σχετικά νέα

X
Translate »