Breaking News

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λάρνακας: Συνάντηση ενημέρωσης με καταστηματάρχες για «Ανάπλαση των οδών και πλατειών στο αστικό κέντρο της Λάρνακας – Φάση Β’»

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους καταστηματάρχες και κατοίκους της πόλης σε συνάντηση ενημέρωσης με θέμα τις φάσεις υλοποίησης και τον επηρεασμό από τις εργασίες του έργου «Ανάπλαση των οδών και πλατειών στο αστικό κέντρο της Λάρνακας – Φάση Β’». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, θα παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα των εργασιών, καθώς και τη στρατηγική κυκλοφοριακής διαχείρισης της περιοχής κατά το στάδιο υλοποίησης του έργου. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση, εκφράζοντας τυχόν προβληματισμούς και απορίες τους.

Το έργο της ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του αστικού κέντρου της Λάρνακας, με σκοπό την ενίσχυση της ποιότητας ζωής, την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναβάθμιση του εμπορικού και τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής. Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων, καθώς οι εργασίες αναμένονται να επηρεάσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής.

Σχετικά νέα

X
Translate »