Aστυνομικά νέα

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους και έναν 26χρονο για νέο καβγά στις Φοινικούδες

Πηγή: philenews.com

Χειροπέδες σε δύο ασυνόδευτους ανήλικους και έναν 26χρονο, όλοι από τη Συρία φόρεσε η Αστυνομία για νέο καβγά στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων που συνέβη χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews από αστυνομικές πηγές λίγο πριν τις 7:00 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ νεαρών στην λεωφόρο Αθηνών. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της αστυνομίας Λάρνακας που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στην περιοχή και συνέλαβαν και τους τρεις εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ένας 17χρονος μαζί με τον 26χρονο διαπληκτίστηκαν μαζί με άλλο ανήλικο με αποτέλεσμα να τους κτυπήσει με ξύλο. Στην κατοχή του ενός εντοπίστηκε, εξάλλου, μια σιδερογροθιά. Οι νεαροί φέρουν εκδορές στο σώμα.

Η υπόθεση εξετάζεται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και θα καταχωριστεί εντός της ημέρας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση συμπλοκής, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Εν τω μεταξύ, χθες βράδυ το ΤΑΕ Λάρνακας συνέλαβε και πέμπτο πρόσωπο για τα επεισόδια του Σαββάτου στις Φοινικούδες. Πρόκειται για 18χρονο από τη Συρία ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Η υπόθεση εναντίον των πέντε συλληφθέντων, οι τρεις εκ των οποίων είναι 17 χρόνων, θα καταχωριστεί την Παρασκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »