Αθλητικά Νέα

Νέα Σαλαμίνα: Δύσκολη έξοδος, αλλά θέλει να σηκώσει κεφάλι

Πηγή: www.goal.com.cy

Μια από τις πιο δύσκολες εξόδους στη σεζόν, έχει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα. Θα μεταβεί στη Λεμεσό, στο Στάδιο «Αλφαμέγα», για να αντιμετωπίσει τον αήττητο Άρη (19:00, Cytavision1) και εκ των διεκδικητών του τίτλου πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουν να σηκώσουν κεφάλι. Μπορούν να το κάνουν απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο στην έδρα του; Την απάντηση είναι σε θέση να τη δώσουν οι ποδοσφαιριστές με την αγωνιστική παρουσία τους.

Επιβάλλεται να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι τους, για να ελπίζουν σε κάτι καλό. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, που άρχισε με ήττα στον πάγκο της ομάδας, προσπάθησε να φτιάξει πράγματα και παράλληλα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, να τους δώσει κίνητρα. Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνα περιμένει να δει προσπάθεια, πείσμα για βαθμολογικό κέρδος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει στη Λεμεσό με σημαντικές απουσίες. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντουρμισάι και οι τραυματίες Καρλίτος, Παπαγεωργίου και Βίκτωρος. Η παρουσία των Τόμοβιτς και Νάρσινγκ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Φράγκου, ενώ ο Γκεμπελέ, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, θα είναι στην αποστολή και θα εκτίσει την ποινή του την επόμενη αγωνιστική με το Παραλίμνι.

Σχετικά νέα

X
Translate »