Aστυνομικά νέα
Δύο πυρκαγιές σε διάστημα σαράντα λεπτών στη Λάρνακα-Κάηκαν όχημα και μοτοσικλέτα
Σε φωτιές που ξέσπασαν σε όχημα και μοτοσικλέτα στη Λάρνακα, ανταποκρίθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κλήθηκε σε αρκετά περιστατικά την ίδια μέρα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 19:01, υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας, με δύο στελεχωμένα οχήματα, για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία του ιδιοκτήτη στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο των επιβατών. Τα ακριβή αιτία διερευνώνται από την Αστυνομία.
Περίπου σαράντα λεπτά αργότερα, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με δύο οχήματα για φωτιά σε μοτοσικλέτα αγνώστων στοιχείων, στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας του. Από την πυρκαγιά η μοτοσυκλέτα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αιτία διερευνώνται από την Αστυνομία.
Προηγουμένως και πιο συγκεκριμένα στις 14:13, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τέσσερα στελεχωμένα οχήματα, για πυρκαγιά σε τέσσερα δεκάρια άγριας βλάστησης, Νοτιοδυτικά της Κοινότητας Κοιλάνι και πλησίον του κοιμητηρίου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:40. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε επίσης, στις 15:52, με δύο στελεχωμένα οχήματα, για πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα διώροφης οικίας, στη Λακατάμια. Από την πυρκαγιά, εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο χώρος της βοηθητικής κουζίνας και το περιεχόμενο της, ενώ από τον καπνό και την θερμότητα, ζημιές έπαθε και η τοιχοποιία της οικίας.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Η πυρκαγιά εκτιμάται να ξεκίνησε από ηλεκτρική εστία. Τα αίτια διερευνώνται.