Όμορφα της Πόλης

Καθάρισαν την παραλία στα Περβόλια

Σε καθαρισμό του παραλιακού μετώπου των Περβολιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προχώρησε η Hermes Airports.

 Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι «η εκστρατεία καθαριότητας πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μέτωπο των Περβολιών, σε συνεργασία με την Επίτροπο Περιβάλλοντος, τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, τον περιβαλλοντικό οργανισμό Let’s do it Cyprus, τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού και την περιβαλλοντική ομάδα «Greenovation» του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών».

Η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports σε χαιρετισμό της ανέφερε ότι «τέτοιου είδους εκδηλώσεις, έχουν διττή σημασία, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε ενεργά σε μια κοινή προσπάθεια για τον καθαρισμό και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση και τον πλανήτη μας, αποκτώντας έτσι, συλλογική συνείδηση, ως προς την ανάγκη προστασίας ενός εξαιρετικά πολύτιμου και αναπόσπαστου κομματιού της ζωής μας».

Από την εκστρατεία καθαριότητας «εκτιμάται ότι συγκεντρώθηκαν απορρίμματα συνολικού βάρους που ξεπερνά τα 20 κιλά. Οι εθελοντές συνέλλεξαν πλαστικές σακούλες και μπουκάλια, τενεκεδάκια αναψυκτικών, αποτσίγαρα και πάρα πολλά χαρτιά ενώ αρκετά υλικά στάλθηκαν από τη Hermes για ανακύκλωση».

Σημειώνεται ότι «το παρών τους στην εκδήλωση καθαρισμού έδωσαν εθελοντές από την κοινότητα του αεροδρομίου Λάρνακας, όπως οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης Swissport και LGS, η εταιρεία ασφάλειας των αεροδρομίων ICTS και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα καφεστιατόρια των κυπριακών αεροδρομίων, Cyprus Airports Food & Beverage. Την εκδήλωση, στήριξαν επίσης, η εταιρεία λεωφορείων Kapnos, ο Δήμος Λάρνακας και η εταιρεία παροχής Περιβαλλοντικών και Τεχνολογικών Υπηρεσιών, Hellenic Tzilalis».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »