Συγκινητική ανταπόκριση στα Λιβάδια για τη μικρή Ειρήνη
25/08/2016 8:42
Πραγματοποιήθηκε χτες στον Πολιτιστικό Όμιλο Τρίδατα Λιβαδιών, δειγματοληψία στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί συμβατός δότης για την μικρή Ειρήνη Ζάκου η οποία διαγνώστηκε με λευχαιμία.
Η ανταπόκριση του κοινού στο Δήμο Λιβαδιών ήταν συγκινητική καθώς πέραν των 300 ατόμων έδωσαν το παρών τους για να κηνυγήσουν τις πιθανότητες τους για να δώσουν ζωή στη μικρή Ειρήνη.
Κόσμος απ’ όλες τις ηλικίες, μεγάλοι, μικροί, 19αρηδες, άνθρωποι που θα πήγαιναν νυχτέρι, τα άφησαν όλα στην άκρη και έτρεξαν να δώσουν δίεγμα σάλιου με την ελπίδα κάποιος να είναι ο ΤΥΧΕΡΟΣ που θα είναι συμβατός δότης.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα θεωρήσουμε πως είναι εντάξει μαζί σας εφόσον συνεχίσετε την περιήγηση στη σελίδα.ΑΠΟΔΟΧΗΌροι χρήσης