Uncategorized
Φωτιά σε εργοστάσιο και διαρροή οξέος κινητοποίησε την Πυροσβεστική στην Αραδίππου
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 15.44 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στην αυλή εργοστασίου στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου στη Λάρνακα.
Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λάρνακας “Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου” και η ώρα 16.24 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε σωρούς από άχρηστα υλικά μέσα σε μεταλλικά σκυβαλλοδοχεία (Skip) στην εσωτερική αυλή εργοστασίου παραγωγής και διύλισης λαδιού και παραγωγής μαργαρίνης στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, (εργοστάσιο Amvrosia Oils Ltd).
Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε πλαστικό σκυβαλλοδοχείο 1100λτ, σε πλαστικά βυτία φωσφορικού οξέος και σακούλια καυστικής σόδας. Μικρή διαρροή φωσφορικού οξέος από υπόλειμμα σε δύο κενά πλαστικά ντεπόζιτα του ενός τόνου καλύφθηκε με χώμα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
Πηγή: www.i-eidisi.com/