Aστυνομικά νέα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο με τον 63χρονο στη Λάρνακα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 63χρονο Μάρκο Τράγγιλος, σημειώθηκε την Δευτέρα στο δρόμο Τρούλλων – Κελλιών στη Λάρνακα.
Σημειώνεται πως η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3:15 το απόγευμα της Δευτέρας, στο δρόμο Τρούλλων-Κελιών, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος στην κατεύθυνση προς Κελιά, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 37 ετών, στην κατεύθυνση προς Τρούλλους.
Ο 63χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία και απεβίωσε σήμερα.
Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.