Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση: Γλυτώνει €400.000 από Μουσοντά – Φεύγει με €110.000 σε έξι δόσεις

Ένας βραχνάς λιγότερος στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου βρήκε τη λύση και ξεφορτώνεται τον «πονοκέφαλο» Σαρλί Μουσοντά. Ο 27χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός ήλθε με μεγάλες προσδοκίες από τους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βοηθήσει ουσιαστικά.

Πέρασε το περισσότερο διάστημα της θητείας του στην Ανόρθωση στο ιατρικό δελτίο και φάνηκε γιατί η καριέρα του έχει πτωτική πορεία, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή ηλικία. Το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και μετά από μήνες διαπραγματεύσεων βρέθηκε η «χρυσή» τομή για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι από το «διαζύγιο» με τον Μουσοντά η Ανόρθωση θα γλυτώσει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, χρήματα που θα πλήρωνε στον ποδοσφαιριστή εφόσον εξαντλούσε το συμβόλαιό του. Η αποζημίωση του Βέλγου ανέρχεται στις 110.000 ευρώ και θα πληρωθεί σε έξι δόσεις.

Η πρώτη δόση ύψους 60.000 ευρώ καταβλήθηκε ήδη στον ποδοσφαιριστή χθες και θα ακολουθήσουν άλλες πέντε ισόποσες δόσεις των 10.000 ευρώ. Η πρώτη πρέπει να καταβληθεί πριν την 1η Οκτωβρίου 2024 και οι υπόλοιπες τέσσερις έχουν χρονικό ορίζοντα τον Οκτώβρη του 2025. Σημειώνεται πως υπήρχαν οφειλές προς τον Μουσοντά από την περασμένη σεζόν αλλά και έξοδα μετεγγραφής.

Σχετικά νέα

X
Translate »