Aστυνομικά νέα

Λάρνακα: Σύλληψη αλλοδαπού άντρα γιατί επιτέθηκε και τραυμάτισε συνάδελφο του με μαχαίρι

Χθες Τετάρτη η ώρα 13:35 ληφθηκε πληροφορία, για τραυματισμένο πρόσωπο σε εστιατόριο στην λεωφόρο Αθηνών στην Λάρνακα. Μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λαρνακας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν αλλοδαπό αιτητή πολιτικού Ασυλου, ο οποιος ήταν τραυματισμένος στο εσωτερικό της παλάμης του χεριού του.

Το θύμα ανεφερε ότι την ίδια ημέρα μετά από διαφωνία που είχε με συνάδελφο του στο συγκεκριμένο υποστατικό και ενώ ο δεύτερος δεν βρισκόταν εν ώρα εργασίας εντόπισε το θύμα του επιτέθηκε πιάνοντας τον από τον λαιμό και απειλώντας τον με μαχαίρι με την παρέμβαση τρίτων ο δράστης απομακρύνθηκε ενώ πρόλαβε και τραυμάτισε ελαφρά το θύμα στην αριστερή παλάμη.

Στην συνέχεια ο δράστης υπέδειξε στο θύμα ένα μεταλλικό πιστόλι με το οποίο τον σημάδεψε και απομακρύνθηκε από το σημείο. Την ίδια ημέρα η ώρα 13:55 μέλη του ΟΠΕ Λαρνακας εντόπισαν τον δράστη να κινείται πεζός στην Λάρνακα, τον ανέκοψαν τον ερεύνησαν σωματικά και βρήκαν στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα μήκους 8 εκατοστών, το οποίο κατέληγε σε μύτη και ένα μεταλλικό ομοίωμα πιστολιού. Ο δράστης συνελήφθη για το αυτόφορο αδίκημα της μαχαιροφορίας μεταφέρθηκε στο Τμημα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας όπου του ληφθηκε ανακριτική κατάθεση. Έπειτα μεταφέρθηκε σε αστυνομικά κρατητήρια.

Το Τμήμα Μικρόπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Σχετικά νέα

X
Translate »