Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση: Πάει με φόρα για να «κολλήσει» δεύτερη νίκη

Πηγή: www.goal.com.cy

Η Ανόρθωση θέλει να χτίσει στην επιτυχία επί της Ομόνοιας με «διπλό» στο Δασάκι

Με φόρα από την πρώτη νίκη στη σεζόν και την ψυχολογία στα ύψη η Ανόρθωση πάει σήμερα (19:00) στο Δασάκι με μοναδικό ζητούμενο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το έργο της «Μεγάλης Κυρίας» απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό μόνο εύκολο δεν είναι. Άλλωστε, ο αντίπαλος των κυανόλευκων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (3-1) και υποχρέωσε σε απώλειες βαθμών (2-2) την ΑΕΚ στην Αρένα.

Πρόκειται για ομάδα με ικανότητα στις αντεπιθέσεις, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον Γιάννη Οκκά. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης προετοίμασε τους παίκτες του για παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων σε μία δύσκολη έδρα με στόχο να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, κάτι που δεν πέτυχαν ποτέ σε ολόκληρο το 2024.

Οι αγώνες με Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα προσφέρονται για καλή βαθμολογική σοδιά, πριν την «καταιγίδα» των φαινομενικά δυσκολότερων παιχνιδιών με ΑΕΚ (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Άρη (εκτός).

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Mπόγιαν Μλάντζοβιτς, με τον Κώστα Χρυσόπουλο να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Σέρβος, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Σταμούλης. Ο Ατανάς Ίλιεφ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αν και έχασε σημαντικό αριθμό προπονήσεων, ενώ στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας παραμένουν τα ονόματα των Τεϊσέιρα, Σπόλιαριτς και Μιχάλη Ιωάννου.

Σχετικά νέα

X
Translate »