Breaking News

Δελτία Τύπου

Συνεργασία geko™ Recovery με Ομόνοια Αραδίππου και Σπάρτακο Κιτίου για την Αγωνιστική Περίοδο 2024-25

Η Medelixi Ltd, εισαγωγέας του πρωτοποριακού προϊόντος geko™ Recovery, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες Ομόνοια Αραδίππου και Σπάρτακο Κιτίου για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Με την υποστήριξη αυτή, οι δύο ιστορικές ομάδες της επαρχίας Λάρνακας θα έχουν στη διάθεση τους την τεχνολογία OnPulse™ των συσκευών geko™, συμβάλλοντας άμεσα στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση των αθλητών τους μετά από έντονους αγώνες και προπονήσεις.

 

 

Γιατί geko™ Recovery;

– Κλινικά Αποδεδειγμένο: Η συσκευή geko™ έχει αποδείξει την ικανότητα της να ενισχύει τη φλεβική, αρτηριακή και μικροκυκλοφορική ροή αίματος, προσφέροντας αύξηση έως και 400%. Η αύξηση αυτή παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών και στη μείωση του οιδήματος των ποδοσφαιριστών, διασφαλίζοντας έως και 3 φορές ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανάρρωση.

– Εύκολη Χρήση: Η συσκευή geko™ recovery είναι μικρή σε μέγεθος, με αναλώσιμο σχεδιασμό και μπαταρία (24- 30 ώρες χρήσης) και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, καθιστώντας την ιδανική για χρήση πριν και μετά την προπόνηση/αγώνα ή ακόμη και στο σπίτι.

 

– Επαγγελματίες αθλητές εμπιστεύονται την τεχνολογία OnPulse™: Η τεχνολογία OnPulse™ χρησιμοποιείται από Ολυμπιονίκες και επαγγελματίες αθλητές των ΗΠΑ, όπως η Ολυμπιακή Ομάδα Χόκεϊ των ΗΠΑ, ομάδες του NFL, MLS, MLB, NBA, D1 NCAA, και NHL, για να επιταχύνουν την αποκατάστασή τους μετά από προπονήσεις και αγώνες

 

 

Υποστήριξη της προσπάθειας των ομάδων για τη σεζόν 2024-25

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι Ομόνοια Αραδίππου και Σπάρτακος Κιτίου θα στηριχθούν από την Medelixi Ltd και το geko™ Recovery στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα έχουν στη διάθεσή τους τις συσκευές geko™, που θα τους προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους των μυών και θα επιταχύνουν τη φυσική τους αποκατάσταση μετά από κάθε αγώνα.

 

Η Medelixi Ltd και η συμβολή της στον αθλητισμό

Η Medelixi Ltd έχει δεσμευτεί να προωθεί την υγεία και την ευεξία μέσω της χρήσης καινοτόμων προϊόντων που βοηθούν στην καλύτερη αποκατάσταση του σώματος. Μέσω του geko™ Recovery, στηρίζουμε όχι μόνο αθλητές υψηλού επιπέδου, αλλά και κάθε άτομο που επιδιώκει έναν υγιή τρόπο ζωής.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »