Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού του πατέρα Αντώνιου Κωνσταντίνου από τους Τρούλλους.

Την είδηση γνωστόποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, αναφέροντας ότι «η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου με θλίψη, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου πατρός Αντωνίου Κωνσταντίνου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2025, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους στις 12:00 μ.μ. Της Εξοδίου Ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος».

Συγκλονισμένη είναι η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου. Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο πατήρ Αντώνιος ήταν μια εμβληματική μορφή και ευλογία για όλη την Κύπρο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αφήνουν μόνο ίχνη στο χώμα που πατούν, αλλά και στην ψυχή όσων τους γνώρισαν. Ο πατήρ Αντώνιος δεν ήταν απλά μια εμβληματική μορφή και ευλογία για το χωριό μας αλλά για όλη την Κύπρο. Με το βλέμμα του γεμάτο κατανόηση, αγκάλιαζε όχι μόνο την κοινότητά μας σαν ένας αληθινός πνευματικός πατέρας, μα κάθε κουρασμένη ψυχή. Έδειχνε στην πράξη πως η πίστη δεν είναι απλώς λέξεις, αλλά καθημερινές μικρές θυσίες και προσευχή για τον συνάνθρωπο μας.»